1.
Těstoviny dáme vařit podle návodu.
2.
Mezitím si připravíme avokádové pesto. Avokádo rozmačkáme vidličkou, přidáme utřený česnek, nasekaný koriandr, limetkovou šťávu a olivový olej. Směs naředíme dvěmi lžícemi vody z těstovin, aby se s nimi následně lépe propojila, a nenecháme se odradit její více než zajímavou barvou a konzistencí.
3.
Těstoviny scedíme, ještě teplé je smícháme s pestem a před servírováním jednotlivé porce posypeme čerstvě namletým pepřem a solí.
27. Listopad 2016
Komentáře
Dobrý den,
opravdu jsem nevěřil, že by to mohlo být dobré, ale kombinace procházejícího avokáda a mého začátku s veganstvím mě přivedla k tomuto receptu – a jsem moc rád. Opravdu výborné. Určitě budu dělat brzy znovu. Moc děkuji za recept(y).
Ňam!