Quesadillas

De nada.
Na 1 kus:
2 pšeničné tortilly Ø 20 cm
50 g vegan čedaru
50 g uvařených červených fazolí
30 g sladké kukuřice
2 lžíce nadrobno nakrájené červené cibule
2 lžíce nasekaného koriandru
sůl, pepř a chilli dle odvahy
1 lžička rostlinného oleje

1.

V misce promícháme fazole, kukuřici, cibuli, koriandr a koření. Sýr nastrouháme najemno a dáme stranou.

 

2.

První z tortill hodíme na pánev s rozpáleným olejem a posypeme polovinou nastrouhaného sýra a připravenou zeleninovou směsí. Navrch pak vyklopíme zbylý sýr a vše překryjeme druhou tortillou.

 

3.

Jakmile začne spodní placka vonět a hnědnout, celou quesadillu opatrně obrátíme a opečeme i z druhé strany. Ještě horkou ji nakonec rozkrájíme na trojúhelníky a slupneme.


Co ty na to?