1.
Droždí rozrobíme a společně se solí a cukrem zapracujeme do mouky. Vodu s olejem přiléváme postupně. Těsto propracujeme na vále, vrátíme zpět do mísy, poprášíme moukou, zakryjeme vlhkou utěrkou a dáme na teplé místo kynout (mělo by zdvojnásobit svou velikost).
2.
Troubu předehřejeme na 220 stupňů. Těsto rukama rozválíme do jakéhokoli tvaru o tloušťce přibližně 1,5 centimetru a uděláme do něj několik zářezů, které vytvarujeme dle libosti. Posypeme mořskou solí a pečeme dozlatova.
Inspirováno BBC Good Food.
1. Leden 2016
Komentáře
Tyjo vcera vecer jsem na ni hledala recept. Upekla jsem podle bbc food..a dnes rano zapnu FB a kouka tu na me :D
Osud!
Zítra jdu na to! :) Jsi fakt super! <3
Doufám, že bude chutnat :-)