1.
Jablko oloupeme, nakrájíme na malé kousky a hodíme do hrnce spolu s kořením. Podlijeme troškou vody, přiklopíme a necháme dusit do změknutí. Před finálním šťoucháním nebo mixováním nezapomeneme vyndat hřebíček a skořici.
2.
Jahody pokrájíme, smícháme s brusinkami a vanilkou a rovněž podusíme do změknutí (oproti jablíčkům potřebují podlít menším množstvím vody). Nakonec rozmixujeme nebo jen rozňahňáme vidličkou.
3.
Pyré přelijeme do zavařovačky, kde by mělo teoreticky vydržet celý týden (ale nemám ozkoušeno, týden to nevydržím). Dá se skvěle použít při snídani namísto rostlinného jogurtu anebo při pečení namísto vajec.
28. Květen 2016
Komentáře
May 9, 2009I was going to write a long message about how Rihanna always does something outside the box blah blah, but really I just don’t like these boots.
This is what we need – an insight to make evrneoye think