Matcha latté

Krémová lahoda.
Na 1 porci:
1 hrnek rostlinného mléka
1 malá lžička matcha prášku
1 lžička agávového sirupu

Mléko nalijeme do plecháčku a na mírném ohni zahřejeme na požadovanou teplotu. Promícháme s matcha práškem, případně dosladíme sirupem, a vyšleháme pomocí šlehače na mléko. Stačí jen trochu, aby se v pěnu nepřeměnilo úplně všechno mléko. Přelijeme zpět do hrnku a voalá, je hotovo.


Komentáře

  • Míša V.

    Matchu ráda piju jako čaj nebo ho používám do koláčů,latté chci už dlouho vyzkoušet a z mandlovýho mlíka bude určo supr :) !
    Míša – runeatandtravel.blogspot.com

    • A co teda jíš?

      Matcha je takový zvláštní, ze začátku jsem si říkala, že nic hnusnějšího jsem nikdy neochutnala. A až poslední dobou mu přicházím na chuť :-)

Co ty na to?