1.
Na oleji krátce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem a zalijeme vývarem. Přidáme zbytek ingrediencí (zázvor, jarní cibulku a bylinky též pokrájíme) a necháme hodinu probublávat. Vývar můžeme scedit, ale pokud jsme líní, vylovíme pouze skořici a anýz.
2.
Tofu nakrájíme na tenké plátky a opečeme. Rýžové nudle uvaříme podle návodu, propláchneme studenou vodou a dáme do misky. Přelijeme vývarem, poklademe plátky tofu a ozdobíme bylinkami a jarní cibulkou.
Inspirováno Vegetarian Times.
23. Květen 2016
Komentáře
Dobrý recept díky
Ahojky, doporučila byste mi prosím nějaký vývar v kostce, který je kvalitní? Děkuji moc a jinak nádherné stránky, jen tak dál!
Mám ráda wurzel nebo bujón z dmka🙂
Naprosto dokonalý recept ! Nemohu se Pho nabažit :)
V ingredienciách spomínaš hviezdičky anízu, ale aníz nevyzerá ako hviezdička, to badyán. Nepomýlila si sa?
Alexi, moc díky za připomínku, už jsem to opravila. Anglicky je badyán „star anise“, takže mi to mozek nezpracoval. :-)
Opravdu moc dobré, a jednoduché.
Jsem ráda! :-)
A nechybí tam náhodou koriandr? To z té polévky cítím nejvíc.
Kde?
Úžasný recept, ještě lepší než klasická.
To mám radost :-)