1.
Chřest pořádně omyjeme, chytneme za dřevnatý konec a zbývající zelenou část nanudličkujeme pomocí škrabky na brambory.
2.
Špagety hodíme do vroucí vody a necháme vařit. Mezitím si namícháme koktejl z oleje, citrónové šťávy, soli, pepře a chilli.
3.
Jakmile jsou špagety al dente, přidáme k nim chřest, promícháme a hrnec ihned sundáme z plotny. Vodu slijeme, hrnec vypláchneme studenou vodou a špagety s chřestem do něj vrátíme.
4.
Vše zalijeme připraveným dresinkem a jemně prohrábneme. Jednotlivé porce nakonec nezapomeneme poprášit lahůdkovým droždím či jakoby parmezánem.
29. Duben 2018
Komentáře
dobrota!!!
jen když jsem to plácnul na fcb, malonko to nechápal monitor ntb…. :-D